Ζητήστε Προσφορά
Cocktail party
Όποια και αν είναι η περίσταση εμείς είμαστε εδώ για να την γιορτάσουμε μαζί σας σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών. Κάντε την στιγμή σας μοναδική!
Ζητήστε Προσφορά
Party Προαγωγής
Προαγωγή σημαίνει Γιορτή και που καλύτερα από τον μοναδικό και μαγευτικό μας χώρο; Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την επαγγελματική σας εξέλιξη!
Ζητήστε Προσφορά
Reunion
Θυμηθείτε στιγμές και συγκινήσεις με παλιούς συμμαθητές και φίλους σε έναν χώρο, που θα συνοδεύει τις αναμνήσεις σας.
Ζητήστε Προσφορά
Tea party
Είναι ώρα για τσάι, είναι ώρα για House of Events. Οι μοναδικοί μας χώροι θα σας προσφέρουν το καλύτερο tea party που θα ξεχωρίζει για την κομψότητα και την αίγλη του.
Ζητήστε Προσφορά
Δείπνο για 2
Η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας μπορεί να συνοδευτεί με το ειδυλλιακό τοπίο και την φυσική ομορφιά των ξεχωριστών μας χώρων. Κάντε την πρόταση γάμου που ονειρεύεστε και ζήστε την στιγμή σαν μια ρομαντική ταινία.
Ζητήστε Προσφορά
Party γενεθλιών
Η πιο χαρούμενη στιγμή σας γίνεται σε εμάς μια ξεχωριστή εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα. Γιορτάστε τα γενέθλιά σας σε έναν χώρο γεμάτο χαρά και θετική ενέργεια.
Ζητήστε Προσφορά
Baby shower party
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το δώρο της ζωής και το θαύμα που θα ζήσετε λίγο πριν συμβεί. Η γέννηση ενός παιδιού είναι η ιδανική ευκαιρία για να ανταλλάξετε ευχές και δώρα με τους αγαπημένους σας στους μοναδικής αισθητικής μας χώρους.
Ζητήστε Προσφορά
Επέτειος
Μαζί θα γιορτάσουμε την αγάπη και την ευτυχία που ζείτε, κάνοντας την επέτειό σας μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία. Στους ειδυλλιακούς μας χώρους θα ανανεώσετε την σχέση σας και θα θυμάστε αυτήν την εμπειρία για πολλά χρόνια.
Ζητήστε Προσφορά
Γαμήλιο Δείπνο
Ετοιμάζεστε να ζήσετε την απόλυτη ευτυχία; Είμαστε εδώ για να την γιορτάσουμε μαζί και να κάνουμε αυτή την στιγμή τόσο ξεχωριστή όσο την ονειρεύεστε.
Ζητήστε Προσφορά
Πάρτυ Βάπτισης
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την πιο φωτεινή στιγμή της οικογένειάς σας σε ένα φωτεινό, αρμονικό και γεμάτο θετική ενέργεια χώρο.
Ζητήστε Προσφορά
Παιδικά Party
Τα παιδιά έχουν φαντασία, δημιουργούν και θέλουν να αισθάνονται ελεύθερα. Στους ξεχωριστούς μας χώρους, τα παιδιά σας θα εμπνευστούν, θα δημιουργήσουν, θα αισθανθούν την απόλυτη ελευθερία και χαρά, θα γιορτάσουν τις στιγμές ξεγνοιασιάς και γαλήνης.
Ζητήστε Προσφορά
Αποκριάτικο Party
Μικροί & μεγάλοι φορούν τις πιο ευφάνταστες στολές και γιορτάζουν τις Απόκριες σε ένα χώρο γεμάτο δημιουργικότητα & χαρά! Κάντε στους ξεχωριστούς μας χώρους ένα αποκριάτικο πάρτυ που θα αφήσει εποχή!